Close

100% Wolf

· Updated On · Posted On
100% Wolf
5.9/189 votat

100% Wolf me Titra Shqip

“Ujk 100% përqendrohet tek Fredi Lupin, trashëgimtar i një familjeje të lashtë njerëzish ujq. I sigurt që do të shndërrohet në një ujk të frikshëm, Fredi do të shokohet kur transformimi i tij i parë nuk shkon siç pritet dhe ai përfundon duke u kthyer në një…pudëll.”

Gallery 100% Wolf

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.