Close

12 Mighty Orphans

· Updated On · Posted On
12 Mighty Orphans
7.7/33 votat

12 Mighty Orphans me Titra Shqip

I përndjekur nga e kaluara e tij, një trajner futbolli i devotshëm drejton një ekip jetimësh, gjatë epokës së depresionit dhe frymëzon një komb përgjatë rrugës.

Gallery 12 Mighty Orphans

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.