12 Years a Slave

· Updated On · Posted On
12 Years a Slave
7.9/8983 votat

12 Years a Slave me Titra Shqip

I bazuar në historinë e vërtetë të betejës së një njeriu për mbijetesë dhe liri. Në Shtetet e Bashkuara të para-Luftës Civile, Solomon Northap, një zezak i lirë nga periferitë e Nju Jorkut, rrëmbehet dhe shitet si skllav. Duke u përballur me mizorinë, si dhe mirësitë e papritura, Solomoni lufton jo vetëm për të qëndruar gjallë, por për të mbajtur dinjitetin e tij. Në vitin e dymbëdhjetë të odisesë së tij, takimi i rastësishëm i Solomonit me një abolicionist kanadez do t’i ndryshojë përgjithmonë jetën.

Gallery 12 Years a Slave

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *