Close

122

· Updated On · Posted On
122
6.1/20 votat

122 me Titra Shqip

Është një natë të përgjakshme në një vend ku duhet të ndihen të sigurt, një i ri dhe e dashura e tij përpiqen të mos shkojnë në spital, por të largohen prej tij. Ata përpiqen ti mbijetojnë natës.

Gallery 122

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.