Close

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

· Updated On · Posted On
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
7.2/2479 votat

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi me Titra Shqip

Në shtator të vitit 2012 militantë islamikë sulmojnë konsullatën amerikane në Libi, ku vritet ambasadori Stivens. Që nga ky moment, ushtarët dhe personeli do të luftojnë për 13 orë të gjata për të shpëtuar nga vdekja. Bazuar në histori të vërtetë.

Gallery 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.