Close

20th Century Women

· Updated On · Posted On
20th Century Women
7.4/880 votat

20th Century Women me Titra Shqip

Dashuria, jeta dhe mundimet e një nëne që rrit një djalë në fillim të viteve ’70. Injoranca e një shpirti të lirë kundër nevojave të një burri të ri që mundohet të gjejë karakterin dhe besimin e tij të vërtetë. Pasi jetonin në një shtëpi boheme, të ndarë me tre njerëz të tjerë të ngjashëm me ta dhe energjikë për të ndihmuar në pagesën e qirasë, mamaja e tij mundohet të vendosë lidhje që ai nuk i përballon dot. Ajo nuk e përballon dot paaftësinë e tij për të folur, dhe kërkon ndihmën e femrave të tjera në jetën e tij për të ndarë barrën e rritjes së tij.

Gallery 20th Century Women

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.