3 Ninjas

· Updated On · Posted On
3 Ninjas
5.8/347 votat

3 Ninjas me Titra Shqip

Çdo vit, tre vëllezër Samuel, Jeffrey dhe Michael Douglas vizitojnë gjyshin e tyre japonez, Mori Shintaro, të cilin djemtë me dashuri e quajnë Gjysh, për verën. Mori është shumë i aftë në fushën e arteve marciale dhe Ninjutsu dhe prej vitesh i ka trajnuar djemtë në teknikat e tij. Pasi një rrjet i krimit të organizuar rezulton i tepërt për FBI-në, është koha për 3 vëllezërit NINJA! Për të përdorur aftësitë e tyre të arteve marciale, ata bashkohen për të luftuar rrjetin e krimit dhe për të mposhtur disa rrëmbyes shumë këmbëngulës!

Gallery 3 Ninjas

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *