Close

400 Bullets

· Updated On · Posted On
400 Bullets
7/45 votat

400 Bullets me Titra Shqip

Një natë e ftohtë dimri në Afganistan, Rana Rae, një ushtar Gurkha është në detyrë për të ruajtur një njësi ushtarake britanike, kur kapiteni Noah Brandt arrin duke kërkuar strehim nga një grup i armatosur Talibanësh. Të dy duhet të luftojnë për jetën e tyre kur një skuadër tradhtare, e udhëhequr nga rreshteri Bartlett, përpiqet t’i vrasë ata për të marrë çipet e udhëzimit të raketave që Noa ka. Por Bartletti dhe njerëzit e tij nënvlerësuan Ranën, stërvitja e egër e së cilit e bëri atë një forcë për t’u marrë parasysh. Rana dhe Noa, të armatosur me vetëm 400 plumba dhe armën vdekjeprurëse të Gurkhas duhet të luftojnë me armiqtë e shumtë në një përballje finale.

Gallery 400 Bullets

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.