(500) Days of Summer

· Updated On · Posted On
(500) Days of Summer
7.3/7793 votat

(500) Days of Summer me Titra Shqip

Tom Hansen, një djalë i ri dhe romantik beson në dashurinë e vërtet dhe beson se e ka gjetur atë në kolegen e tij, Samer Fin. Kur lidhja e tyre përfundon, ai fillon të rikujtojë kohën e tyre bashkë dhe përpiqet të kuptojë më shumë në lidhje me dashurinë dhe fatin.

Gallery (500) Days of Summer

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *