Close

6 Underground

· Updated On · Posted On
6 Underground
6.3/3208 votat

6 Underground me Titra Shqip

Një grup luftëtarësh varrosën të shkuarat e tyre dhe do përpiqen të ndryshojnë botën. Ata do mundohen të realizojnë një grusht shteti ndaj një shteti diktatorial dhe udhëheqësit të tij të lig.

Gallery 6 Underground

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.