Close

86 Melrose Avenue

· Updated On · Posted On
86 Melrose Avenue
7.1/5 votat

86 Melrose Avenue me Titra Shqip

Një ish-marins PTSD hyn në një galeri, duke marrë peng dhe duke i detyruar pengjet të përballen me të kaluarën e tyre komplekse dhe vdekshmërinë e afërt, ndërsa koha kalon.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.