Close

A Family Man

· Updated On · Posted On
A Family Man
6.7/381 votat

A Family Man me Titra Shqip

Një këshilltar biznesi jeta e të cilit lidhet me mbylljet e marrëveshjeve në një treg ku më i zoti mbijeton, do të përballet me rivalin e tij më të fortë për një pozicion në kompani, por nga ana tjetër duhet të përballet dhe me nevojat familjare…

Gallery A Family Man

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.