A Family

A Family
7.1/16 votat

A Family me Titra Shqip

Babai i Kenji Yamamotos vdiq nga përdorimi i drogës. Jeta e tij ra në dëshpërim. Kenji më pas u bashkua me një sindikatë krimi. Atje, ai takon shefin e bandës, Hiroshi Shibasaki. Hiroshi depërton te Kenji dhe ata krijuan një marrëdhënie si baba dhe bir. Ndërsa koha kalon, Kenji ka familjen e tij.

Gallery A Family

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *