Close

A Journal for Jordan

· Updated On · Posted On
A Journal for Jordan
6.3/4 votat

A Journal for Jordan me Titra Shqip

Bazuar në historinë e vërtetë të rreshterit të parë Charles Monroe King, një ushtar i vendosur në Irak fillon të mbajë një ditar dashurie dhe këshillash për djalin e tij të mitur. Kthehu në shtëpi, redaktori i lartë i New York Times, Dana Canedy rishikon historinë e marrëdhënies së saj të pamundur, që ndryshon jetën me Kingun dhe përkushtimin e tij të qëndrueshëm ndaj saj dhe fëmijës së tyre.

Gallery A Journal for Jordan

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.