Close

A Mouthful of Air

· Updated On · Posted On
A Mouthful of Air
4.8/3 votat

A Mouthful of Air me Titra Shqip

Xhul është një nënë e re dhe autore e librave për fëmijë, e cila arratiset në botën e ndritur me ngjyrë Crayola të krijimit të saj për të lënë pas errësirën e shkaktuar nga depresioni i saj pas lindjes.

Gallery A Mouthful of Air

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.