A River Runs Through It

· Updated On · Posted On
A River Runs Through It
7.1/793 votat

A River Runs Through It me Titra Shqip

A River Runs Through është një histori e vërtetë kinematografike mahnitëse e Norman Maclean. Historia ndjek Normanin dhe vëllain e tij Paulin përmes përvojave të jetës dhe rritjes, dhe se si dashuria e tyre për peshkimin me miza i mban ata së bashku pavarësisht rrethanave të ndryshme të jetës në perëndim të pazbutur të Montanës në vitet 1920.

Gallery A River Runs Through It

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *