Close

A Sun

· Updated On · Posted On
A Sun
7.6/108 votat

A Sun me Titra Shqip

Historia e dy vëllezërve, njëri student i shkëlqyer, gati për të ndjekur shkollën mjekësore të zgjedhur prej tij dhe tjetri, një kriminel, të cilin sherri i fundit e fut në një qendër paraburgimi për të mitur.

Gallery A Sun

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.