Close

A Trash Truck Christmas

· Updated On · Posted On
A Trash Truck Christmas
6.6/47 votat

A Trash Truck Christmas me Titra Shqip

Kur saja e Babagjyshit rrëzohet në vigjilje të Krishtlindjes, i takon kamionit të plehrave, Henkut dhe shokëve të tyre kafshë, të shpërndajnë dhuratat, nën magjinë e festës…

Gallery A Trash Truck Christmas

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.