About Endlessness

About Endlessness
6.3/71 votat

About Endlessness me Titra Shqip

Me “Rreth Pafundësisë”, Roi Anderson i shton veprës së tij kinematografike, një reflektim mbi jetën njerëzore me gjithë shkëlqimin, banalitetin, bukurinë dhe mizorinë e saj.

Gallery About Endlessness

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *