Accident Man: Hitman’s Holiday

· Updated On · Posted On
Accident Man: Hitman’s Holiday
5.6/10 votat

Accident Man: Hitman’s Holiday me Titra Shqip

Njeriu i Aksidentit është rikthyer, dhe këtë herë ai duhet të kryejë vrasësit më të mirë në botë për të mbrojtur djalin mosmirënjohës të një bosi mafioz, për të shpëtuar jetën e shokut të tij të vetëm dhe për të rindezur marrëdhënien e tij me figurën e tij maniake të babait.

Gallery Accident Man: Hitman’s Holiday

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *