Ad Astra

· Updated On · Posted On
Ad Astra
6.1/4834 votat

Ad Astra me Titra Shqip

Astronauti Roy McBride merr përsipër një mision përmes sistemit diellor për të zbuluar të vërtetën e zhdukjes së babait të tij dhe ekspeditës së tij të mallkuar që 30 vite më pas kërcënon universin.

Gallery Ad Astra

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *