Close

Adopt a Daddy

· Updated On · Posted On
Adopt a Daddy
5.9/105 votat

Adopt a Daddy me Titra Shqip

Pedagogu Damien Mallet harton një plan për të ndihmuar një nga studentët e tij. Kur familja e Bahzadit është gati të deportohet, Damien merr masa. Së bashku me motrën dhe shoqen e tij më të mirë, ai dëshiron të luftojë për të drejtat e familjes.

Gallery Adopt a Daddy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.