Against the Sun

Against the Sun
6.8/142 votat

Against the Sun me Titra Shqip

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, tre aviatorë të Marinës Amerikane përplasin bombarduesin e tyre në Paqësorin Jugor dhe përpiqen të mbijetojnë në një gomone të vogël.

Gallery Against the Sun

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *