Close

Agent Revelation

· Updated On · Posted On
Agent Revelation
6.2/20 votat

Agent Revelation me Titra Shqip

Një pluhur antik që kontrollon njerëzit, shfaq të njëjtin efekt tek të gjithë, por ndikon në mënyrë misterioze tek Xhim, të cilit i dhuron fuqi të pazakonta. Xhim dërgohet në një bazë nëntokësore ku stërvitet për të qenë i denjë për misionin e planifikuar për të mësuar pse jashtëtokësorët janë kthyer në Tokë dhe qëllimet e tyre lidhur me racën njerëzore.

Gallery Agent Revelation

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.