Agora

· Modifikuar · Postuar
Agora
6.9/1065 votat

Agora me Titra Shqip

Një dramë historike e vendosur në Egjiptin Romak, për filozofen Hypatia të Aleksandrisë dhe lidhjen e saj me skllavin e saj Davus, i cili është i ndarë mes dashurisë për të dhe mundësisë për të fituar lirinë duke u bashkuar me valën në rritje të Kristianizmit….

Gallery Agora

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *