Close

AK vs AK

· Updated On · Posted On
AK vs AK
7.2/34 votat

AK vs AK me Titra Shqip

Një regjisor rrëmben vajzën e një aktori të famshëm dhe ndërsa aktori kërkon për vajzën e tij, regjisori filmon kërkimin e dëshpëruar në kohë reale për relizimin e filmit e tij të ardhshëm.

Gallery AK vs AK

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.