Close

Albatross

· Updated On · Posted On
Albatross
5.9/67 votat

Albatross me Titra Shqip

Dy vajza të reja, që kanë të përbashkët një jetë nën hijen e një familjeje shkrimtarësh, përpiqen të zbulojnë veten e tyre dhe dëshirave per të ardhmen, mes problemeve familjare, lidhjeve të gabuara dhe miqësive të reja.

Gallery Albatross

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.