Alice in Wonderland

· Modifikuar · Postuar
Alice in Wonderland
6.6/11510 votat

Alice in Wonderland me Titra Shqip

Nëntëmbëdhjetë vjeçarja Alice kthehet në botën magjike nga aventura e saj e fëmijërisë, ku ajo ribashkohet me miqtë e saj të vjetër dhe mëson për fatin e saj të vërtetë: t’i japë fund mbretërimit të terrorit të Mbretëreshës së Kuqe.

Gallery Alice in Wonderland

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *