Close

All My Life

· Updated On · Posted On
All My Life
8.1/265 votat

All My Life me Titra Shqip

Bazuar në histori të vërtetë të çiftit Jennifer Carter dhe Solomon Chau. Ata janë një çift i ëmbël, argëtues, të sapo fejuar, të cilët janë gati të fillojnë jetën e tyre së bashku. Por kur Solomon diagnostikohet me kancer të mëlçisë, shpresat e tyre për një martesë në verë bëhen të pamundura. Shumë shpejt, miqtë dhe familjarët e tyre hartojnë një plan frymëzues për të ndihmuar Jennifer dhe Solomon të realizojnë martesën e tyre të ëndrrave.

Gallery All My Life

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.