Close

American Night (2021)

· Updated On · Posted On
American Night (2021)
7.8/3 votat

American Night me Titra Shqip

Një neo-noir i vendosur në botën e artit bashkëkohor të korruptuar të qytetit të Nju Jorkut, ku tregtari i artit John Kaplan dhe kreu i pamëshirshëm i mafies së Nju Jorkut, Michael Rubino, luftojnë për para, art, fuqi dhe dashuri.

Gallery American Night (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.