American Refugee

· Modifikuar · Postuar
American Refugee
7.5/4 votat

American Refugee me Titra Shqip

Një histori e një familjeje që kërkon strehim në bunkerin e një fqinji ndërsa ekonomia amerikane është në kolaps dhe kombi nën ligjin ushtarak. Atje ata zbulojnë se rreziku brenda është potencialisht më i madh se rreziku jashtë.

Gallery American Refugee

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *