Close

American Traitor: The Trial of Axis Sally

· Updated On · Posted On
American Traitor: The Trial of Axis Sally
5.8/14 votat

American Traitor: The Trial of Axis Sally me Titra Shqip

Një grua amerikane, Mildred Gillars, transmeton një shfaqje nazistësh gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ajo luan rolin e Aksis Sellit. Historia zhytet në pikëpamjen e errët të propagandës, kapjen e Sellit dhe gjyqit për tradhti në Uashington D.C, pas luftës.

Gallery American Traitor: The Trial of Axis Sally

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.