Close

Anchorman 2: The Legend Continues

· Updated On · Posted On
Anchorman 2: The Legend Continues
6.1/1932 votat

Anchorman 2: The Legend Continues me Titra Shqip

Një prezantues lajmesh pushohet nga puna e tij dhe pas një tentative të dështuar për vetëvrasje, atij i jepet një mundësi e dytë për të dhe miqtë e tij. Një mundësi të cilën e shfrytëzojnë në maksimum dhe bëjnë histori në televizion me mënyrën e tyre të veçantë të të prezantuarit në televizion.

Gallery Anchorman 2: The Legend Continues

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.