Close

Ant-Man and the Wasp

· Updated On · Posted On
Ant-Man and the Wasp
7/9936 votat

Ant-Man and the Wasp me Titra Shqip

Ndërkohë që Skot Lang përpiqet të gjej balancën midis të qenit një baba dhe një superhero, Houp Van Dajn dhe Doktor Hank Pim sjellin një mision urgjent, në të cilin Ant-Man duhet të bashkëpunoj me Grerëzën, për të zbuluar sekrete nga e shkuara e tyre.

Gallery Ant-Man and the Wasp

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *