Antlers

· Modifikuar · Postuar
Antlers
6.2/78 votat

Antlers me Titra Shqip

Një mësuese e re zbulon se babai dhe vëllai më i vogël i studentit të saj problematik mbajnë një sekret vdekjeprurës të mbinatyrshëm. Duke e marrë djalin në kujdesin e saj, mësuesja duhet të luftojë për mbijetesën e tyre kundër tmerreve që nuk mund të imagjinojnë.

Gallery Antlers

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *