Apex

· Modifikuar · Postuar
Apex
7.0/0 votat

Apex me Titra Shqip

Ish-polici Xhejms Malone po vuan dënimin e përjetshëm për një krim që nuk e ka kryer. Atij i ofrohet një shans për liri nëse mund t’i mbijetojë një loje vdekjeprurëse të Apex, në të cilën gjashtë gjuetarë paguajnë për kënaqësinë e gjuetisë së një njeriu tjetër në një ishull të largët. Ai pranon dhe sapo të arrijë, i gjithë ferri shpërthen.

Gallery Apex

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *