Armageddon

· Updated On · Posted On
Armageddon
6.8/6093 votat

Armageddon me Titra Shqip

Pasi një asteroid i është drejtuar tokës, për t’iu shmangur zhdukjes së njerëzimit, Një grup gërmuesish nafte mbidhen nga NASA dhe dërgohet në mision në hapsirë.

Gallery Armageddon

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *