Close

Ask Bu Mu?

· Updated On · Posted On
Ask Bu Mu?
7.1/5 votat

Ask Bu Mu? me Titra Shqip

Një histori e vështirë dashurie midis Umut, hajdut që kur ishte fëmijë dhe Gülüm, një vajzë e re e shkolluar një hap larg ëndrrave të saj. Gjithçka e bukur do të vihet në dyshim pas një sëmundje të papritur…

Gallery Ask Bu Mu?

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.