Assault on VA-33

· Updated On · Posted On
Assault on VA-33
7.6/22 votat

Assault on VA-33 me Titra Shqip

Një veteran ushtarak që vuan nga stresi pos-traumatik kthehet në linjën e fundit të mbrojtjes kundër një grupi terroristësh të armatosur të cilët kanë sulmuar një Spital për Çështjet e Veteranëve dhe kanë marrë pengje, përfshirë gruan e tij dhe një gjeneral të dekoruar

Gallery Assault on VA-33

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *