Close

At the End of the Tunnel

· Updated On · Posted On
At the End of the Tunnel
7.1/270 votat

At the End of the Tunnel me Titra Shqip

Një inxhinier kompjuterësh i paralizuar që lëviz me një karrige me rrota dhe punon në bodrumin e tij, fillon të dëgjojë zhurma dhe zërat e grabitësve të bankave.

Gallery At the End of the Tunnel

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.