Attack on Titan: Chronicle

· Updated On · Posted On
Attack on Titan: Chronicle
7.7/69 votat

Attack on Titan: Chronicle me Titra Shqip

Kur Titanët që hanin njerëz u shfaqën për herë të parë, 100 vjet më parë, njerëzit gjetën siguri duke ndërtuar disa mure masive të cilat ndaluan gjigandët të binin në gjurmët e tyre. Por siguria që ata kanë pasur për kaq shumë kohë kërcënohet kur një Titan kolosal çan murin, duke tërhequr një valë gjigantësh në atë zonë të sigurt të njerëzve. Gjatë masakrës që vijon, ushtari Eren Jaeger sheh një nga krijesat që gllabëron nënën e tij, gjë që e bën atë të zotohet se do të vrasë çdo Titan. Ai bashkohet me disa miq që mbijetuan, për ta ndihmuar atë. Dhe ky grup është shpresa e fundit e njerëzimit për të shmangur zhdukjen nga duart e titaneve.

Gallery Attack on Titan: Chronicle

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *