Close

August: Osage County

· Updated On · Posted On
August: Osage County
6.9/1131 votat

August: Osage County me Titra Shqip

Një shikim në jetët e femrave të forta të familjes Ueston, rrugët e të cilave kanë marrë drejtime të ndryshme derisa një krizë familjare do t’i sjellë përsëri mbrapa në shtëpinë në të cilën u rritën, dhe tek femra jofunksionale që i rriti.

Gallery August: Osage County

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.