Awake

Awake
6.1/662 votat

Awake me Titra Shqip

Pasi një ngjarje shkatërruese globale shkatërroi të gjithë elektronikën dhe eleminoi aftësinë e njerëzve për të fjetur, një ish-ushtare mund të ketë gjetur një zgjidhje me vajzën e saj.

Gallery Awake

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *