Babylon

· Updated On · Posted On
Babylon
7.741/694 votat

Babylon me Titra Shqip

Një përrallë e ambicies së madhe dhe teprimit të jashtëzakonshëm, duke gjurmuar ngritjen dhe rënien e personazheve të shumtë në një epokë dekadence dhe shthurjeje të shfrenuar gjatë tranzicionit të Hollivudit nga filmat pa zë dhe tek filmat e zërit në fund të viteve 1920.

Gallery Babylon

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *