Close

Bad Ass

· Updated On · Posted On
Bad Ass
5.7/292 votat

Bad Ass me Titra Shqip

Një veteran i luftës Amriko-Vietnameze i cili bëhet një hero lokal pasi ka shpëtuar një njeri nga krimineltët në një autobus të qytetit të tij vendos për të ndërmarrë veprime të jashtligjshme kur shoku i tij më i mirë është vrarë dhe policia tregojnë pak interes në zgjidhjen e çeshtjes…

Gallery Bad Ass

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.