Close

Bandidos

· Updated On · Posted On
Bandidos
6.6/19 votat

Bandidos me Titra Shqip

Riçard Martin po udhëtonte me tren, i cili u ndalua nga Billi Kejn, një ish nxënës i Martinit. Kejn ia kurseu jetën Martinit, por pasi i qëlloi në duar. Vite më vonë, Martini takoi një ish të dënuar, të cilin e kishin dënuar gabimisht për vjedhjen e trenit. Martini e stërvit ish të dënuarin dhe të dy kërkojnë Billi Kejnin.

Gallery Bandidos

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.