Bartkowiak

Bartkowiak
6.4/108 votat

Bartkowiak me Titra Shqip

Pasi vëllai i tij vdes në një aksident me makinë, një boksier i dështuar i MMA, merr nën drejtim klubin e natës të familjes dhe shumë shpejt mëson se vdekja e vëllait të tij nuk ishte një aksident.

Gallery Bartkowiak

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *