Close

Batman: Death in the Family

· Updated On · Posted On
Batman: Death in the Family
7.4/265 votat

Batman: Death in the Family me Titra Shqip

Vdekja në familje tregon vdekjen e Robinit të dytë, Xhason Tod në duart e Xhokerit dhe gjithashtu katër histori të shkurtra.

Gallery Batman: Death in the Family

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.