Batman: Soul of the Dragon

· Modifikuar · Postuar
Batman: Soul of the Dragon
7.1/179 votat

Batman: Soul of the Dragon me Titra Shqip

Batmani dhe pesë nxënës të tjerë të arteve marciale, bëhen dëshmitarë të një sekreti mistik, që mund t’i japë fund botës. Pas shumë vitesh të ndarë, ata do të rigjejnë njëri-tjetrin, për të kryer misionin për të cilin i ka përgatitur mjeshtri i tyre i urtë.

Gallery Batman: Soul of the Dragon

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *