Beast

· Updated On · Posted On
Beast
7.118/259 votat

Beast me Titra Shqip

Një burrë i ve i së fundmi dhe dy vajzat e tij adoleshente udhëtojnë në një rezervat lojërash në Afrikën e Jugut. Megjithatë, udhëtimi i tyre i shërimit kthehet shpejt në një luftë për mbijetesë kur një luan gjakatar fillon t’i ndjekë.

Gallery Beast

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *